Årets julklapp?

Årets julklapp?

20 november, 2018

De för året nyutgivna böckerna passar förstås extra bra att ge bort i julklapp. Tomas Bokedals bok Bibeln i funktion – om kanon, kyrka och tradition (149 kr) ger viktiga redskap till att förhålla sig till Skriften som Guds levande ord, som auktoritet för lära och liv, med tilltro till Skriftens tillförlitlighet, med ett tydligt ärende i Kristus – Skriftens kärna och stjärna.

Fredrik Brosché har skrivit en småskrift om ignatiansk och luthersk andlig vägledning, för den som vill förstå några särpräglat lutherska drag i själavården (inte minst synen på människan): Ignatiansk och luthersk andlig vägledning – likhet och olikhet.

Som alltid passar Timo Laatos småskrift från 2016, Julevangelierna, utmärkt som julläsning eller julklapp. Småskrifterna kostar 40 kr/st och 300 kr för 10 st.

Kanske sitter någon och tänker ”böcker har både jag själv och andra tillräckligt av!” Då kan man alltid ge en gåva till välgörande ändamål i julklapp, eller önska sig en sådan. FFG står till tjänst med julklappshälsning för den som önskar att ge gåvan just till… FFG!

Julen avslutar 2018, ett år då FFG fyllt 25 år. Var med i vår jubileumsinsamling med en avslutande julklapp för året! Varje gåva bidrar till att finansiera små och stora utgifter som rör husets drift, bokutgivning och daglig verksamhet, som alltsammans utgör vårt gemensamma arbete för evangeliets utbredande i vår tid och för framtiden.

Copyright 2013 Församlingsfakulteten - Skapad av Trevlig webbpublicering.